Thursday, April 28, 2011

After all this while...

Aku ke yang sensitif? Ataupun memang ko yang dah berubah? Sedey nye hati... Sesaknye dada... Pasal orang lain,kita berantakan.. Walaupun, kalau ikut hukum,sebenarnya aku lagi layak dari dia!!!! Dia sape,aku sape? Kalo betul ko nak sangat dengan dia,lepaskan aku... Sanggup tak sanggup,aku tabahkan,aku redhakan....
Kalo betul dia pilihan ko,tak guna la susah payah aku sibuk2 tanggung dengan ko,untuk ko selama ni.... Kalo aku tau jadi camni,better be alone... ITS TOTALLY USELESS!!!!

Amacam,sedey tak cite ni?? Huhu!!! Aku maen petik je kat artikel mana ntah.. Tak tau la laki ke pompuan yang tulis.. Tapi yang nyata,orang yang tulis ni memang tengah down gile ar.... Takpe2.. Untuk pentulis ini cite,sabar ye.. Serahkan pada Allah kalo suma usaha ko dah buat... Be strong,bebeh!

4 comments:

  1. errr.. ingat ko yg pentulisnye

    ReplyDelete
  2. wahhhh!!!statement very de!!!!

    ReplyDelete
  3. eleh.... hati kama seyhh.. huhu

    ReplyDelete
  4. hehehe...ingat tuan punye blog punye cetusan...ape pon tabahkn hati..ucapan utk penulis sebenar..

    ReplyDelete