Monday, September 5, 2011

Raya 2011

Salam...
Orang dok update pasal raya,aku pun nak cite pasal raya la.. Tapi raya ketujuh baru nak update.. Kira ok le tuh! Aku pose penuh kot tahun ni.. So,raya untuk Puan Nina tahun ni:SEBULAN!! Yeayyyy!!!!
Tahun ni,turn raya umah mertua... Tengok pic ni.... Sedondon tak aku ngan Encik Mihubby.. Eceh!! (Iklan : Baju beli kat Jln TAR..)

Beraya di rumah lain,so culture nye laen la even 1 negeri... Ada terkujat sikit! Sebab umah aku,kalo pagi raya,riuh... Umah mertua aku,cool jek.... Relax jek..... Huhu!!

The In-Laws

Petang tu,balik umah parents aku plak... Tapi,takde le dan nak singgah umah atok nenek yang jadi tempat perkumpulan every year... Nak tengok umah atok nenek aku? :D
Cantek??

Dua ari raya,jadi orang umah sebab kawan2 adik aku nak datang... (Asyik kawan dia je datang!) :P Macam2 makan la... Encik Mihubby plak gerak balik Bangi malam tu jugak right after kitorang g open house abang dia... Cakap pasal abang dia,ni la hadiah ari raya untuk in-laws aku... 2 September kuarnye baby girl ni after delayed 2 days from due date...

Masa ni nama takde lagi
Few pictures during raya.... Tapi tak banyak pic ngn Encik Mihubby la,sebab dia dah balik awal... Keje.. :( Baru aku perasan,pic ngan abah aku pun takde,dengan anak2 buah aku pun takde.... Ish3!!!!
Raya pertama

Raya kedua


Apa2 pun,raya tetap raya cam selalu.....

2 comments:

  1. ngandung leh pkai kebaya ni.. ish2 ajaib

    ReplyDelete
  2. ni nama dia raya magic!:D

    ReplyDelete