Wednesday, January 5, 2011

Blog Privasi

Salam u ols...
Aku dapat kinda invitation to get more followers by following this link, Encek Shaofie
 So,untuk kawan2 aku yang baru2 ni je ada blog,moh try wat ni... InsyaAllah,bertambah la follower korang ye... :)
Blog aku best sebab aku cakap apa aku nak cakap..... aku cakap apa aku pikir.... hehe!!!

1. nadia a,k.a mama
2. el
3. adiela adik kakak...

Tenkiu,enche'.... :D len kali blh wat lagikk!!!

6 comments:

  1. link apa nak di follow nye..?takde link pun

    ReplyDelete
  2. ooo..click kat encek shaofie tu...mana aku tahu...sama kaler je ngn wording lain..

    ReplyDelete
  3. aku try nak insert kan link dlm entry tapi link yg aku masuk kan tu "unclickable"..so mcm org tu kene copy then paste kat browse..mcm leceh je..dia tak auto direct ke blog tu.

    ReplyDelete