Wednesday, January 5, 2011

Kenapa la cani??

Salam u ols...

Geram nye!!! Orang MC,ko pon lorat nak MC gak.. Tapi MC bkn sbb sakit,tapi sebab dengki kat orang yang MC tuh.. Ni macam nye orang pon ada… Tak paham betul!!! Orang laen kena puji,ko pon nak kena puji tapi orang nak puji ko nape? Kalo dah bos besau cakap pon ko boley wat dono jek, agak2 sape nak puji ko??? Keje tak penahnye abih… Eh,tak2… Ada gak la keje ko yang abih… Tapi itu bukan keje dalam JD… Keje freelance : mengumpat,mengata,menghasut… Tu je la keje yang orang boleh nampak ko memang bekerja keras! Yang laen??? Cam cakap ngan dinding! Aku dah bagi guideline pon susah nau nak ikut.. Guideline tu plak in Malay ok!! (ko ingat senang ke nak translate kan English words ke Malay using a very correct and proper grammar???!!) Aku cakap kang,ko kecik ati… Tu le,asyik mengata orang jek… Hati,palotak suma dah karat agaknye… Aku nak marah,ko lagi tua dari aku.. Tua banyak lak tuh! Bukan tua sikit2!! Cane la nak tune ko ni?????!!!! Warghhhhhhhh!!!! Tulunnnnnnnnnnnn!!!!!!! Semalam kan aku ada cakap pasal aku baca kat telinga orang tu,surah An-Nas? Ha...dia la orangnye!!! Hampehhh!!!

Ya Rabb...
Ku pinjam kekuatanMu...

1 comment:

  1. Lumrah dunia.. sabar dan redha jak la.. hehe..

    ReplyDelete