Tuesday, November 30, 2010

Esok....

Salam u ols..
Ingat entri aku pasal An-Nur? Ceh,cam ramai plak readers aku kan? Tamalu! :D Takpe2... Aku nak cite benda yang aku wat ari ni... Seperti yang telah termaktub cewah!,maka aku ke An-Nur skali lagik utk wat medical check up... But before that,pagi tadi around 6.48am,aku mendapat 1 sms dari 'Ayah' aku yang berbunyik : 
"Tlong bagi topped up 50RM ke nombor baru ayah 0128115902. Ayah ada masalah d balai police. Sekejap ayah call blik."
And around 10.18 & 10.20 am,aku dapat lagik sms cani dari 'Ayah' aku : " Ni ayah lgi pinjam hp kawan,sila beli kredit RM30,ke no baru ayah 0128651715,ayah ada masaleh dekat pejabat polis,tak payah dulu tlpn,nanti ayah yg tlpn.cepat"
WTH????!!! Bak kata kawan aku pon,"G mam ar aku nak layan!" So,aku pon tade le nak heran.. Sebab : 1. Dah sah2 semalam entri pasal abah aku kan? And dah sah2 jugak la aku panggil bapak aku,Abah!
2. Time pagi2 buta camtu,Abah aku baru balik surau.. Pejadah plak tetiba kna tangkap polis? Ngeeee!! Kalo ye pon,Mak aku dah konpem2 call aku ngan mihubby la.. Tade nye nak sms2 segala..
3. Tengok sms yang mangkok ni anta,grammar pon salah.. 1st sms : topped up.. Bukan ke toppED tu dah past tense? Hehe!! 2nd sms : masElah??? bukan masalah??? Mongox sunggoh!
Wat suwey jek pagik2... Ari ni gi check up,sok report duty... 
Xray file.. Contents are confidential! :D
 Ingatkan aku kena pakai uniform,rupa2 nye tak.. Menjajau ar carik baju kurung.. Muslimah sikit aku! Ngeee!! * Menjajau is kelam kabut*
Baju kurung emergency

Wish me luckkkkkk!!!

Ya Rabb...
Ku pinjam kekuatanMu...



 

5 comments:

  1. org tu tipu ke dear? isk2. takot.

    ReplyDelete
  2. ala..aku pun da dpt sms yg sama..punya la bangang..ganjil bila tgk abah aku taip panjang2 ni..biasa nya dia tau taip "k" je..

    ReplyDelete
  3. try je tau..aritu ta'le komen

    ReplyDelete
  4. peminat katie holmes:ok....aku tkr ke font laen...:D

    ReplyDelete